Какво е Primigisofia.bg

Primigisofia.bg е онлайн магазин на италианската марка за детски обувки и дрехи PRIMIGI.

PRIMIGI – Вече 40 години върху краката на милиони деца!

Италианската марка детски обувки PRIMIGI притежава голямо историческо наследство. Компанията е основана през далечната 1976 година и от самото си начало заема подобаващо място на пазара на детски обувки в страната на ботуша.

От момента на откриването си марката става синоним на технологично ноу-хау, внимателно подбрани материали и италиански стил. Успехът не закъснява: обувките Primigi се ценят заради качеството на материалите, дизайнерските технологии, внимателното проектиране и изготвяне на формата на обувките, помагащи на крачетата да израстват здрави. Продуктите на марката се произвеждат в съответствие с иновационните принципи на отрасъла.

Няколко години по-късно PRIMIGI стават лидери на италианския пазар, поддържайки и постепенно укрепвайки тези позиции, като в същото време започва разрастването на марката към по-големите пазари в Европа.

Повече от 40 години работа и специализация на детския пазар подтикват компанията към създаване на Цялостен образ на марката Примиджи с маркетингово разширение в областта, както на произвежданите обувки за деца, така и на детското облекло. В резултат на това, през 2007 година компанията разширява своя бизнес, отваря верига маркови магазини PRIMIGI STORE, които представляват нов вид магазини за обувки, облекло, бельо и аксесоари, комбинирани помежду си и предлагани на едно място. PRIMIGI STORE е абсолютна новост на италианския пазар, магазин, притежаващ уникален „формат“. Той предлага пълна и разнообразна гама от продукти, което позволява да облечете „от глава до пети“ деца и тийнейджъри на възраст от 0 до 14 години!

Към момента марката има над 400 монобранд магазина в Италия и 40 монобранд магазина извън Италия, като се продава и в стотици мултибрандове в и извън Италия.

Философия и познание на марката – „Свобода и здраве за децата”

Детски обувки Primigi винаги са внимателни и предани на децата – най-взискателните потребители, които растат и се променят, устремени към бъдещето.

Примиджи произвеждат обувки за деца, които изглеждат добре и са удобни за носене, които защитават децата и ги съпровождат в едно изключително приключение, наречено „развитие“.

Специалисти в иновациите

Специалистите на бранда детски обувки PRIMIGI са ценени от родителите и децата, защото са специалисти в детската сфера: те знаят конкретните потребности на всяка възраст и съпровождат развитието на детето, внимателно взимайки необходимите решения. Всички обувки са разработени до най-малкия детайл, за да се осигури удобство, лекота, въздухопроницаемост и дълготрайност на стоките.

Технология – PRIMIGI SYSTEM /гаранция за качество и технологични иновации/

Вече повече от 40 години специалистите на PRIMIGI  мислят изключително и само за здравето на децата при производството на детски обувки.

Качеството на продукцията на PRIMIGI , използваните матирали, изключителното внимание към детайлите, отличното съотношение цена/качество и отчитането на сезонните тенденции, гарантира на облеклото и обувките на марката високо качество, от което не би се отказал нито един родител.

PRIMIGI – безупречност в италиански стил за децата

Грижата за клиента е основен приоритет за екипа на Primigisofia.bg. Ние правим всичко възможно, за да зарадваме максимално клиентите си. За съжаление, поради огромния потребителски интерес, се случва определени артикули да бъдат разпродадени много бързо. Предварително се извиняваме на всички свои клиенти, в чиито поръчки може да има подобни липси. Нашите онлайн консултанти ще се свържат поотделно с всеки такъв клиент, информирайки го подробно за статуса на направената от него поръчка.

Благодарим Ви за разбирането!