Технология – PRIMIGI SYSTEM /гаранция за качество и технологични иновации/

Вече 40 години специалистите на PRIMIGI  мислят изключително и само за здравето на децата при производството на детски обувки.

Ергономични обувкиОбувките Primigi са просторни, внимателно проектирани и измерени така, че да предоставят необходимото пространство на краката, за да се движат безопасно и свободно.
 
 
 
 
 
 
 twoВъв всички обувки Primigi кожената подплата е без съдържание на хром “Chrome-Vi free”. Това гарантира, че обувките са безопасни за краката на децата.
 
 
 
 
 
 
 
Обувки без никелВсички метални части на обувките Primigi не съдържат никел. Краката на детето ви могат да се движат в пълна свобода, носещи безопасни обувки, които с нищо не могат да предизвикат неприятни алергични реакции.
 
 
 
 
 
 
 
Обувки от качествени материалиБезопасността и удобството на обувките се осигурява благодарение на внимателния избор на материали, които предоставят комфорт на стъпалото и при това максимално го защитават благодарение на меката вътрешна подплата.
 
 
 
 
 
 
 
Лекота на обувкатаДетските обувки с марката Primigi се изработват от внимателно подбрани материали, предназначени да осигурят максимална свобода по време на игра или други ежедневни дейности.
 
 
 
 
 
 
 
СтелкитеСтелките са подвижни, което позволява свободното им пране и сушене, за да поддържа чистота и хигиена във вътрешността на обувката.
 
 
 
 
 
 
 
 
ГъвкавостГъвкавостта се постига благодарение на калибровани напречни канали, разположени по подметката, които намаляват дебелината и, а също така и меките материали във вътрешността на подметката разположени точно в областите на огъване.
 
 
 
 
 
 
 
SKY EFFECTСпециалните системи на стелките SKY EFFECT, са направени от висококачествени материали и мека кожа за осигуряване на естествено усещане при контакт със стъпалото.
 
 
 
 
 
 
 
 
ЗащитаТази система е предназначена за защита от неравности по повърхността, върху която се ходи. В подметката под петата има въздушна камера, която абсорбира микро въздействието от ходенето и прави всяка стъпка по-удобна.
 
 
 
 
 
 
 
 
УдобствоФормата на обувките Primigi е проектирана така, че да се приспособи към формата на крака на детето.