Иновативна стъпка напред: PRIMIGI с мембрана GORE-TEX®

Обувките PRIMIGI GORE-TEX , са замислени за деца, които са постоянно в движение и са подходящи за най-широк диапазон от климатични условия.

PRIMIGI GORE-TEX обувки винаги ще пазят краката на детето Ви сухи и защитени, защото те са дишащи и водоустойчиви.

Всички предимства на мембраната GORE-TEX®, съчетани със специалната  конструкция и строги стандарти за качество допринасят  за създаването на един уникален продукт от гледна точка на здравето на стъпалото във всяко състояние време.

ВОДОУСТОЙЧИВ”

Тайната се крие в микропорестата  структура на мембраната  GORE-TEX®, тя има около 1,4 милиарда пори на квадратен сантиметър.

Тези малки пори – 20 000 пъти по-малки от най-малката капка вода не позволяват на водата да проникне в обувката.

Водоустойчивостта се гарантира от цялата “GORE-TEX® System”, която е изработена и отговаря на най-строгите и специфични технически изисквания. Това се отнася за текстила, кожите и всички останали материали вложени при изработката на обувките.

 “ДИШАЩ”

GORE-TEX® мембрана е също така и дишаща. Порите в мембраната са 700 пъти по-големи от молекулата на водната  пара, но са много по-малки от всяка капка вода (и по този начин водата не може да влезе в обувката отвън) и по този начин влагата, която може да се образува от вътрешната страна на обувката (чрез нормално потене на краката) се отвежда навън и краката остават сухи и топли.

С мембраната GORE-TEX®, влагата  се елиминира бързо  дори и по време на интензивна физическа активност и се гарантират най-добрите топлинни условия за пълен комфорт на стъпалото.

PRIMIGI обувки с GORE-TEX® за есен – зима

PRIMIGI  GORE-TEX®

Колекцията е много голяма и разнообразна и варира от обувки за най-малките прохождащи  деца  до по-големи размери стигащи до №40.

Всички модели са проектирани, така че да осигуряват максимална защита срещу тежките условия на зимния сезон.

PRIMIGI  GORE-TEX® предлагат  специална комбинация от дишащи и водонепроницаеми обувки, които поддържат на краката сухи и защитени от студа и прегряване с изключителни ползи за здравето на детето. Благодарение на GORE-TEX® мембраната дъждът и снегът не са в състояние да проникнат в обувките докато излишната топлина и пот излизат лесно навън.

 

GORE-TEX® Грижа за обувките

GORE-TEX® мембрана от вътрешната страна на обувката не се нуждае от специални грижи. Тя е изработена от  невероятно стабилен  високотехнологичен материал  и стига да не е перфорирана или скъсана  винаги ще остане водоустойчива. Правилната и редовна грижа ще гарантира и удължи живота на обувките Ви.

ПРАНЕ

Почиствайте външната част на обувката с кърпа или четка и хладка вода, когато не е посочено друго в инструкцията за миене за отделните продукти.

СУШЕНЕ

Оставете да изсъхне по естествен път при умерена температура. Избягвайте преки източници на топлина.