-30%

PRIMIGI ДЕТСКИ ОБУВКИ ЗА МОМЧЕ 3958722

62,99 лв.

СТЪПКА ПО СТЪПКА...ЕДНО НЕОБИКНОВЕННО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Описание

PRIMIGI ДЕТСКИ ОБУВКИ ЗА МОМЧЕ 3958722

Материал: текстил и еко велур
Подплата: текстил
Подвижна Стелка: да
Затваряне:  велкро 

Маратонки с традиционен и вечен дизайн за момчета със силна индивидуалност. Те са практични и функционални. Лекотата и гъвкавостта на подметката ги правят особено подходящи за продължителна употреба. Стелката се сваля и е покрита с кожа, за да осигури дишане и по-добра хигиена.

Израстването на вашето дете е необикновено приключение, което изисква много любов и голямо внимание. Повече от 45 години PRIMIGI произвежда иновативни, качествени продукти предназначени не само за доброто състояние на крачетата на децата, но и за да отговорят на различните нужди във всяка възраст от първите няколко месеца до юношеството. В това необикновено приключение позволете да бъдете придружени от PRIMIGI! Открийте широката гама от детски обувки, предназначени за всеки повод и стил от най-елегантните до спортните. Тук ще намерите обувки за прохождане-първи стъпки, предназначени да поддържат стъпалото още от първите крачки. Ще откриете още супер цветни и функционални маратонки със светлини, които осветяват всяка стъпка, елегантни обувки и дишащи сандали, идеални за летния сезон! При нас ще откриете обувки за всяка възраст от №18 до №40.

Открийте НОВИНИТЕ за колекциите дрехи и обувки, научете повече за НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ ТЕМИ, следвайте СЪВЕТИТЕ на Primigi и за да разберете за най-новите ПРОМОЦИИ… последвайте ни във Facebook!

Технология – PRIMIGI SYSTEM, гаранция за качество и технологични иновации!

PRIMIGI ДЕТСКИ ОБУВКИ ЗА МОМЧЕ 3958722

Допълнителна информация

Размер обувки момче:

, , , , , , , , ,