БЕБЕШКИ САНДАЛИ PRIMIGI 3956500

39,99 лв.

СТЪПКА ПО СТЪПКА...ЕДНО НЕОБИКНОВЕННО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Серия обувки за прохождане ПЪРВИ СТЪПКИ

Първи стъпки детски обувки PRIMIGI

Описание

БЕБЕШКИ САНДАЛИ PRIMIGI 3956500

Материал: мека пяна EVA

Подплата: мека пяна EVA

Първа Стъпка: да

Стелка: мека пяна EVA

Закопчаване: велкро

Плажни сандали, но също и забавни чехли за носене у дома. Изработени от много лек, гъвкав и силно омекотяващ материал, те изсъхват за миг, когато се намокрят и имат отвори, които благоприятстват вентилацията и изтичането на вода и пясък. Каишката за петата може да се използва за по-сигурно прилягане. Децата също могат да се забавляват, като ги персонализират с предоставените цветни аксесоари.

Израстването на вашето дете е необикновено приключение, което изисква много любов и голямо внимание. Повече от 45 години PRIMIGI произвежда иновативни, качествени продукти предназначени не само за доброто състояние на крачетата на децата, но и за да отговорят на различните нужди във всяка възраст от първите няколко месеца до юношеството. В това необикновено приключение позволете да бъдете придружени от PRIMIGI! Открийте широката гама от детски обувки, предназначени за всеки повод и стил от най-елегантните до спортните. Тук ще намерите обувки за прохождане-първи стъпки, предназначени да поддържат стъпалото още от първите крачки. Ще откриете още супер цветни и функционални маратонки със светлини, които осветяват всяка стъпка, елегантни обувки и дишащи сандали, идеални за летния сезон! При нас ще откриете обувки за всяка възраст от №18 до №40.

Открийте НОВИНИТЕ за колекциите дрехи и обувки, научете повече за НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ ТЕМИ, следвайте СЪВЕТИТЕ на Primigi и… СПОДЕЛЕТЕ!

Технология – PRIMIGI SYSTEM, гаранция за качество и технологични иновации!

БЕБЕШКИ САНДАЛИ PRIMIGI 3956500

Допълнителна информация

Размер обувки момиче:

, , , , , , , , , , , , , , ,